RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lunde-Borgersen klar for VM

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Og torsdag ble en 17. spiller hasteinnklat til landslagstroppen.

Siri Seglem ble torsdag innklat som spiller nummer 17 i troppen til håndball-VM i Kina. Dermed står laget bedre rustet mot skader på bakspillerne og spillere i det sentrale midtforsvaret, men også dersom anne sykdom skulle oppstå i disse influensatider, skriver Norges Håndballforbund i en pressemelding.

Samtidig er det klart at bakspilleren Kristine Lunde-Borgersen rekker mesterskapet, etter at landslagstrener Thorir Hergeirsson fikk de svarene han ønsket seg fra Viborg-spillerens medisinske tester.

Selv om Seglem blir med til Kina, er hun ikke inne i selve VM-troppen, som kun telelr 16 spillere,

- Både Kristine Lunde-Borgersen og Tonje Larsen trenger å gjøre alternative treningsøkter etter skadene de har hatt. Da er det viktig for resten av troppen at det er fullt mannskap på treningene slik at vi får gjennomført gode økter både før mesterskapet starter og på hviledagene, forklarer landslagssjef Thorir Hergeirsson i pressemeldingen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere