RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lunde-tvillingene til Viborg

Sist oppdatert:
Katrine- og Kristine Lunde skal de neste sesongene spille for Viborg.

Tvillingene Katrine- og Kristine Lunde ønsket ikke å skrive ny kontrakt med Aalborg, og er nå blitt enige med den danske toppklubben Viborg om en overgang foran neste sesong.

- Det er to av de aller største navnene i dansk og internasjonal håndball som nå kommer til Viborg HK. I Katrine Lunde har vi sikret oss en av verdens beste målvakter som skal avløse en annen av de aller beste. Katrine har en veldig fin målvaktsstil og hun har holdt et stabilt høyt nivå i de to og et halvt årene hun har spilt i Danmark. Kristine er en utrolig klok spiller, med et fantastisk godt skudd, og hun blir en meget kompetent estatter for Heidi Astrup i playmakerposisjonen, sier klubbens sportssjef Michael Hansen i en pressemelding.

Spilleragent Stig Lillejord, som har assistert Lunde-tvillingene i kontraktsforhandlingene, bekrefter at det var hard kamp om å sikre seg underskriftene deres.

- Det har vært en prosess hvor flere klubber har vært involvert. Etter nøye vurdering falt vi ned på at Viborg var den rette klubben å fortsette karrieren i, sier han til Nettavisen.

Spillerne vil ikke å kommentere overgangen selv. De ønsker å konsentrere seg om å gjøre en god sesong med Aalborg før de flytter på seg.

Viborg vant Champions League forrige sesong, og har som målsetting å ta tilbake tronen i dansk håndball fra Slagelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere