*Nettavisen* Sport.

Målkalas på bortebane

Foto: Morten Holm / SCANPIX

Larvik er det mestscorende laget i Gildeserien. Lørdag knuste de Gjøvik og Vardal på bortebane og vestfoldingene befester dermed sin posisjon som Norges beste damelag.

26.02.05 23:30

GJØVIK OG VARDAL - LARVIK 12-38: Larvik scorer i snitt 40 mål per kamp. Lørdag holdt det nesten, og en av dem som sørget for det var skuddmaskinen Linn-Kristin Riegelhuth. Hun ble kåret til banens beste og trener Ole Gustav Gjekstad var godt fornøyd med troppen etter lørdagens kamp.

- Hele laget spiller ekstremt godt forsvarsmessig, og både Linn-Kristin (Riegelhuth) og Vigdis (Hårsaker) var bra. Vi sliter litt angrepsmessig i slutten av kampen når spillerne begynner å bli slitne, sier Gjekstad til TV 2 Nettavisen.

Riegelhuth scoret syv mål, og Hårsaker sørget for 12 - fem av dem på syvmeter.

Ubeseirede
Vestfoldingene er fortsatt ubeseiret i kvinnenes Gildeserie, og under lørdagens kamp slapp de bare inn fire mål i første omgang.

- Vi gjør en ekstremt bra førsteomgang. Jeg kan ikke huske å ha vært med på å ha sluppet inn så få mål i en førsteomgang før, sier Gjekstad.

- Dere er overlegne i Gildeserien. Hvordan holder dere motivasjonen oppe?

- Vi synes ikke det er noe vanskelig å motivere oss, og er godt vant til å skjerpe oss foran hver eneste kamp. Vi synes det er moro å spille god håndball, avslutter Gjekstad.

Cupvinnercupen neste
Til uka skal seks av Larviks spillere på landslagssamling. Uka etter blir det kvartfinale i cupvinnercupen mot Dinamo Volgograd.

Øvrige kamper som ble spilt lørdag:
Våg - Skjeberg: 35 - 21

Søndag spilles de resterende kampene i Gildeserien for damer.

Tabeller og kamper fra kvinnenes Gildeserie finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag