RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målkalas på bortebane

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Larvik er det mestscorende laget i Gildeserien. Lørdag knuste de Gjøvik og Vardal på bortebane og vestfoldingene befester dermed sin posisjon som Norges beste damelag.

GJØVIK OG VARDAL - LARVIK 12-38: Larvik scorer i snitt 40 mål per kamp. Lørdag holdt det nesten, og en av dem som sørget for det var skuddmaskinen Linn-Kristin Riegelhuth. Hun ble kåret til banens beste og trener Ole Gustav Gjekstad var godt fornøyd med troppen etter lørdagens kamp.

- Hele laget spiller ekstremt godt forsvarsmessig, og både Linn-Kristin (Riegelhuth) og Vigdis (Hårsaker) var bra. Vi sliter litt angrepsmessig i slutten av kampen når spillerne begynner å bli slitne, sier Gjekstad til TV 2 Nettavisen.

Riegelhuth scoret syv mål, og Hårsaker sørget for 12 - fem av dem på syvmeter.

Ubeseirede
Vestfoldingene er fortsatt ubeseiret i kvinnenes Gildeserie, og under lørdagens kamp slapp de bare inn fire mål i første omgang.

- Vi gjør en ekstremt bra førsteomgang. Jeg kan ikke huske å ha vært med på å ha sluppet inn så få mål i en førsteomgang før, sier Gjekstad.

- Dere er overlegne i Gildeserien. Hvordan holder dere motivasjonen oppe?

- Vi synes ikke det er noe vanskelig å motivere oss, og er godt vant til å skjerpe oss foran hver eneste kamp. Vi synes det er moro å spille god håndball, avslutter Gjekstad.

Cupvinnercupen neste
Til uka skal seks av Larviks spillere på landslagssamling. Uka etter blir det kvartfinale i cupvinnercupen mot Dinamo Volgograd.

Øvrige kamper som ble spilt lørdag:
Våg - Skjeberg: 35 - 21

Søndag spilles de resterende kampene i Gildeserien for damer.

Tabeller og kamper fra kvinnenes Gildeserie finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere