*Nettavisen* Sport.

Malm Frafjord tok ansvar

Foto: Philippe Desmazes/AFP/Scanpix

Men Byåsen kan likevel få det svært tøft med å ta seg videre fra tredje runde av europacupen i håndball.

01.11.08 16:07

BYÅSEN - FRANKFURTER 36-31:

Byåsen lot seg ikke affisere av en sterk tysk åpning da den tredje runden av håndballens europacup kom underveis i Trondheim. For etter at tyskerne sto bokført med ledelse 6-4 elleve minutter ut i førsteomgangen, slo trønderne tilbake med full kraft. Og i den prosessen var Marit Malm Frafjord toneangivende.

Fire effektive minutter
I løpet av fire minutter satte Byåsen-jentene ballen i nettet intet mindre enn sju ganger. Fire av de målene var signert Malm Frafjord, som hadde en praktfull førsteomgang, med hele åtte scoringer. I samme periode scoret ikke Frankfurter ett eneste mål. Dermed kunne trønderne dra fra, og til pause ledet de hele 22-14.

Etter pausen ble det ikke like målrikt for Malm Frafjord eller trønderne, men til tross for at Frankfurter tok innpå, hadde tyskerne likevel ingen mulighet til å hente igjen ledelsen, og det endte 36-31 til Byåsen.

Tøft returoppgjør
Malm Frafjord ble, ikke uventet, lagets toppscorer. Hun endte til slutt på ti mål. Også profilene Vigdis Hårsaker og Marte Snorroeggen viste strålende takter, med sju mål hver.

Men seier til tross, Byåsen kan få det tøft i returoppgjøret i Tyskland om én uke. Femmålsledelse er ingen overbevisende ledelse før bortekampen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag