*Nettavisen* Sport.

Malm Frafjord usikker på VM

Foto: Scanpix

Men den norske stjernen er tilbake i trening.

Marit Malm Frafjord er usikker på om kroppen hennes tåler en tøff VM-turnering i håndball allerede i desember, men hun er i trening igjen.

Adresse.no skriver at hun ser klar framgang etter skulderoperasjonen i mai, og landslagskapteinen fikk beskjed om å starte opp litt forsiktig etter en legesjekk mandag.

- Jeg deltok både i angrepsspill og kontraskudd, og det var artig å være med igjen, sier hun til adressa.no. Til daglig spiller hun i Viborg, men fortsatt er hun ikke helt bra, så den nærmeste tiden må hun prøve seg litt fram.

Legen hennes er positiv, noe som betyr at Malm Frafjord tror hun kan spille sin første kamp etter skaden om en måneds tid, men dersom det skulle gå bra, er hun fortsatt usikker på om det er mulig for henne å tåle en stor VM-turnering i desember.

- Det spørs om skulderen min har gått av et helt mesterskap, for det er stor forskjell på å spille åtte kamper i løpet av 14 dager og én kamp i uken, forteller hun.

Marit Malm Frafjord sier at hun er i dialog med landslagstrener Thorir Hergeirsson, og sammen med han og støtteapparatet blir det vurdert hvordan hun skal forholde seg til en VM-turnering. foreløpig er ingenting avklart i så måte. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag