RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målorgie i toppkamp

Foto: SCANPIX/EPA
Sist oppdatert:
Frode Hagen og THW Kiel holder stø kurs mot seriemesterskapet i Tyskland. I går vant de den svært vanskelig bortekampen mot SG Magdeburg.

Og det var en målrik kamp tilskuerne var vitne til. De to lagene ga seg ikke før det sto 39-36 i Kiels favør. Stillingen var 23-19 til pause.

THW Kiel leder serien med like mange poeng som Flensburg-Handewitt, men Kiel har spilt en kamp mindre. Det er seks ligarunder igjen, og Kiel har, på papiret, et lettere program igjen.

Frode Hagen scoret tre mål for Kiel, mens det var svenskene som gjorde seg mest bemerket. Både Johan Petterson og Marcus Ahlm scoret 12 mål hver.

Deres argeste konkurrent i gullkampen, Flensburg-Handewitt, vant også sin kamp. Johnny Jensen scoret tre ganger da Flensburg slo Wetzlar 29-21.

Tre mål ble det også på Stian Tønnesen. Hans klubb TuS-N-Lübbecke vant 32-28 over Minden-Hannover. Jan Thomas Lauritzen var i troppen til TuS-N-Lübbecke, men sliter med skade og kom ikke på scoringslisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere