Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målshow ga semifinale

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Norge er klar for semifinale i EM i Ungarn etter storseieren over Serbia og Montenegro. Siste hinder før finalen kan bli Danmark. HTML EMBED Se høydepunkter på web-TV

Linn-Kristin Riegelhuth og Ragnhild Aamodt scoret seks mål hver da Norge onsdag kveld feide over Serbia og Montenegro med 39-24. Kari Mette Johansen og Vigdis Hårsaker scoret fem mål hver.

Katrine Lunde brukte anledningen til å vise trener Marit Breivik at hun har flere gode keepere å velge blant. Hun reddet 21 av 44 skudd.

Norge står nå med åtte poeng, og er gruppevinner. Det betyr trolig at de norske jentene slipper å møte hjemmefavoritten Ungarn i semifinalen. Ungarn har i likhet med Norge vunnet alle sine kamper så langt i EM.

- Vi har kjempegod stemning i laget, både på og utenfor banen. Det er moro å være utpå der, sa en smilende Karoline Dyhre Breivang til TV 2 etter storseieren.

Torsdagens kamp mot Slovenia blir betydningsløs for Norge i forhold til gruppespillet, men vil naturligvis gi Breivik muligheten til å spille inn hele troppen foran lørdagens semifinale.

Norges motstander i semifinalen blir enten Ungarn, Danmark eller Romania.

- Jeg drømmer om en semifinale mot Danmark, det har jeg gjort hele tiden, sier håndballeksperten Frode Kyvåg til TV 2.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!