*Nettavisen* Sport.

Målvaktsbytte for Norge

Foto: GORM KALLESTAD (SCANPIX)

Kari Aalvik Grimsbø inn og Terese Pedersen ut. Det er endringen Norge gjør før puljefinalen mot Tyskland.

10.12.06 13:56

GÖTEBORG (Nettavisen): Ikke overraskende velger landslagstrenerne Marit Breivik og Thorir Hergeirsson å ta med Kari Aalvik Grimsbø til ettermiddagens kamp mot Tyskland.

Følg kampen direkte fra klokken 16.30.

Byåsen-målvakten spilte en stor kamp mot nettopp Tyskland i Møbelringen Cup, og det er noe av årsaken til at det blir hun som blir back up for Katrine Lunde i dag.

- Blant annet på grunn av at hun sto godt mot Tyskland sist, og fordi vi ønsker å holde dem litt varme begge to, forklarer Hergeirsson til Nettavisen.

Men noe bytte annenhver kamp mellom Grimsbø og Pedersen vil ikke Hergeirsson love at det blir.

- Det er lett å tenke slik nå som det har blitt annenhver kamp nå i starten. Men jeg tror ikke vi skal gifte oss med den tanken, sier han.

Breiviks assistent spår at det blir et jevnt oppgjør i Scandinavium i ettermiddag. Han håper de norske jentene skal finne tilbake til godtaktene i forsvar.

- Nøkkelen er å få satt forsvarsspillet og få scoret noen kontringsmål, samtidig som vi må stoppe kontringene og de hurtige avkastene til Tyskland, noe de har scoret mye på her, forklarer Hergeirsson.

Laget som vinner kveldens kamp tar med seg fire poeng inn i mellomspillet, og har med det tatt et sjumilssteg mot en semifinaleplass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag