RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt-minuttene

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): I løpet av første omgangs siste fem minutter og de fem første av den andre, snudde Spania fra 10-12 til 19-13. Det avgjorde kampen.

SPANIA – NORGE 31-24: Norge fikk en god start på kampen mot Spania og var uheldige som ikke fikk et større forsprang enn to mål. Man brente straffekast og hadde marginene mot seg. Likevel ledet man 12-10 da det var fem minutter igjen til pause.

1-9
Men så raknet det fullstendig for Gunnar Pettersens elever.

- De får til alt de prøver på i angrep og i dag har vi ikke forsvar til å stoppe dem. Om vi mangler gnist eller motivasjon, tror jeg ikke. Jeg synes vi kjemper godt helt frem til 12-10, men så løper de ifra oss med 1-9 og da er kampen i realiteten kjørt, sier Rune Skjærvold til TV 2 Nettavisen.

Også Spanias Iker Romero trekker frem denne perioden som avgjørende for kamputfallet.

- Avslutningen av første omgang og starten av andre omgang ble avgjørende. Det var da vi avgjorde kampen, sier han.

Tapte to overtallsperioder
Blant annet tapte Norge to perioder med en spiller mer på banen i dette tidsrommet. Det fikk Pettersen til å bli irritert.

- Det verste er de periodene vi er en spiller mer på banen og slipper fire mål fra linjespiller. Det skal ikke skje. Det skal maks være ett. Vi klarer aldri å ta oss igjen etter de fire, forklarer landslagssjefen.

Johnny Jensen kom aldri opp på sitt vante nivå i forsvar, noe som gjorde at Norges forsvar ikke var like tett som vanlig.

- Det er utrolig surt at vi gjør vår dårligste kamp i VM i en så viktig kamp. Men vi får vel si at Spania var utrolig gode og utnyttet våre feil hele tiden, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere