Gå til sidens hovedinnhold

Mesterliga-medaljene glapp

Bjarte Myrhol og Børge Lund tapte bronsjefinalen.

RHEIN-NECKAR LÖWEN - HAMBURG 31-33:

Lørdag knuste Barcelona Mesterliga-finaledrømmen til Lund og Myrhol. Søndag ville den norske landslagsduoen reise kjerringa i den heltyske duellen mellom Rhein-Neckar Löwen og Hamburg.

- Svart dag på jobb. Nå er alt fokus rettet mot ny oppgave i morgen og kampen om tredjeplassen, sa Myrhol på Twitter etter lørdagens semifinale-tap. Dessverre for de norske herrene klarte de ikke å tukte den tyske serielederen i bronsjefinalen. Dermed måtte de ta til takke med den sure fjerdeplassen.

Det var Hamburg som begynte best og hadde god kontroll på motstanderlaget i første omgang. Rhein-Neckar Löwen satte inn noen raske mål rett før pause og lagene gikk til pause med 13-15.

Den andre omgangen ble mer jevnspilt og på de sjansene Hamburg satte i mål i den første omgangen gikk stang ut i den andre. Det utnyttet Rhein-Neckar Löwen og utlignet til 27-27 ti minutter før kampslutt. Utligningen fungerte som en vekkerklokke for Hamburg som umiddelbart skrudde opp tempoet og rykket ifra til 27-30 kun to minutter senere. Laget til de norske landslagspillerne klarte ikke å svare på sluttspurten og måtte se bronsjemedaljene forsvinne.

Myrhol satte for øvrig inn fem mål i bronsjefinalen.

Søndag klokken 18:00 er det avkast i Mesterliga-finalen mellom de to spanske gigantlagene Barcelona og Ciudad Real.

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket