RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / RONALD WITTEK / Scanpix

Mesterliga-medaljene glapp

Sist oppdatert:
Bjarte Myrhol og Børge Lund tapte bronsjefinalen.

RHEIN-NECKAR LÖWEN - HAMBURG 31-33:

Lørdag knuste Barcelona Mesterliga-finaledrømmen til Lund og Myrhol. Søndag ville den norske landslagsduoen reise kjerringa i den heltyske duellen mellom Rhein-Neckar Löwen og Hamburg.

- Svart dag på jobb. Nå er alt fokus rettet mot ny oppgave i morgen og kampen om tredjeplassen, sa Myrhol på Twitter etter lørdagens semifinale-tap. Dessverre for de norske herrene klarte de ikke å tukte den tyske serielederen i bronsjefinalen. Dermed måtte de ta til takke med den sure fjerdeplassen.

Det var Hamburg som begynte best og hadde god kontroll på motstanderlaget i første omgang. Rhein-Neckar Löwen satte inn noen raske mål rett før pause og lagene gikk til pause med 13-15.

Den andre omgangen ble mer jevnspilt og på de sjansene Hamburg satte i mål i den første omgangen gikk stang ut i den andre. Det utnyttet Rhein-Neckar Löwen og utlignet til 27-27 ti minutter før kampslutt. Utligningen fungerte som en vekkerklokke for Hamburg som umiddelbart skrudde opp tempoet og rykket ifra til 27-30 kun to minutter senere. Laget til de norske landslagspillerne klarte ikke å svare på sluttspurten og måtte se bronsjemedaljene forsvinne.

Myrhol satte for øvrig inn fem mål i bronsjefinalen.

Søndag klokken 18:00 er det avkast i Mesterliga-finalen mellom de to spanske gigantlagene Barcelona og Ciudad Real.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere