RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mr. 100 prosent

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Kristian Kjelling og Håvard Tvedten har så langt i VM tatt Norges straffekast med vekslende hell. Mot Sverige var det plutselig en trønder som stjal showet fra sjumeterslinjen. Se bilder fra gårsdagens kamp.

NORGE – SVERIGE 34-31: Norges uttelling på sjumeterskast har ikke vært imponerende i VM. Verken Håvard Tvedten eller Kristian Kjelling har gått av banen med 100 prosent uttelling fra straffelinjen i en eneste kamp til nå i mesterskapet.

Da Kjelling misset med Norges første forsøk mot Sverige, trodde alle at Tvedten skulle ta den neste. Men Gunnar Pettersen sendte frem Rune Skjærvold i stedet.

- Jeg vet at han tar straffene i Aalborg, og så hadde Håvard sittet så lenge på benken, og da vil ikke han ta straffer. Da måtte jeg ha en som var på banen, og da var han den eneste, forklarer Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Sju av sju
Og Skjærvold takket for tilliten med å sette sju av sju forsøk forbi de svenske målvaktene.

- Jeg ble litt sjokkert da Gunnar sa at jeg skulle ta straffen. Men det var bare å vise hva jeg kunne, det, sier trønderen til TV 2 Nettavisen.

På Sveriges benk satt Skjærvolds trener i Aalborg, Anders Fältnes, og så at hans elev latterliggjorde de svenske målvaktene gang på gang.

- Han var litt for bra i dag. Jeg håper bare at han fortsetter slik når han kommer hjem til Aalborg, smiler Fältnes.

Lekte med Svensson
Han prøvde å gi tips til Tomas Svensson og Fredrik Öhlander om hvor Skjærvold skyter straffene sine, men uten suksess.

- Det er vanskelig. Han varierte så godt på skuddene sine. Selvfølgelig snakker vi litt om hvor skuddene kan komme, men han fikk overtaket da han scoret på den første straffen, sukker han.

Svensson har nesten vunnet det som er å vinne i internasjonal håndball, men mot Skjærvold kom han til kort.

- Det er ikke så uvanlig når det gjelder meg. Jeg er ingen straffespesialist, og han var bra. Han scoret på de sjansene han skulle, sier han til TV 2 Nettavisen.

Før kampen mot Sverige hadde 30-åringen bare tatt et straffekast for landslaget. Det gjorde Gunnar Pettersen enda mer imponert over uttellingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere