RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ELLEVE MÅL: Nora Mørk herjet i mesterligaen.
ELLEVE MÅL: Nora Mørk herjet i mesterligaen. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Mørk i storslag da Larvik vant

Sist oppdatert:
Nora Mørk scoret hele elleve ganger i mesterligaen.

Nora Mørk var i kjempeslag og scoret elleve ganger da Larvik innledet mesterligaen i håndball med 25-20-seier over franske Metz lørdag.

Lenge var Mørk et angrep alene. Hun scoret sju av lagets 11 mål i første omgang og 10 av Larviks 15 første mål. Så kom lagvenninnene i gang, og da var Metz sjanseløs.

3210 tilskuere i Larvik Arena fikk se Metz henge godt med gjennom første omgang, da gjestene lenge var et par mål foran. Halvveis sto det 11-11.

- Vi startet litt nervøst og møtte et offensivt fransk forsvar. Det var vi ikke helt forberedt på, men det bedret seg raskt, sa trener Tor Odvar Moen til NTB.

Rykket fra
Fem minutter ut i annen omgang satte Nora Mørk inn sitt 10. mål og ga Larvik ledelsen 15-12. Hjemmelaget scoret ytterligere tre ganger, ved Sanna Solberg, Alina Wojtas og Linn-Kristin Rieglhuth Koren, før gjestenes neste scoring. Dermed var det meste avgjort.

- Vi kom veldig bra i annen omgang og hadde en fin periode da vi gikk fra 11-11 til 18-12. Da avgjorde vi i realiteten kampen, sa Moen.

Han la ikke skjul på at han var strålende fornøyd med Nora Mørk.

- Jeg pleier vanligvis ikke å trekke fram enkeltspillere, men Nora Mørk var over alt i denne kampen. Hun storspilte og scoret 11 mål i tillegg til at hun var delaktig i mange andre scoringer, sa Moen.

God start
- Vi har fått den starten vi helst ville ha i dette gruppespillet, for det er svært viktig å komme godt i gang, sa treneren som også var fornøyd med at over 3000 tilskuere stilte opp for å støtte Larvik-jentene fram til seier.

Larvik og rumenske Baia Mare har kommet best i gang i mesterligaens gruppe D, med hver sin femmålsseier på hjemmebane. Kommende helg gjester Larvik polske MKS Lublin, mens Metz tar imot Baia Mare. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere