RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er det Lunde som teller

Sist oppdatert:
Glem Katja Nyberg og Gro Hammerseng. Dette VM blir Kristine Lundes mesterskap.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): Kristine Lunde har opplevd å spille tredjefiolin bak Gro Hammerseng og Katja Nyberg i tre mesterskap. Men nå er de to superstjernene ute med skader, og Aalborg-spilleren har fått det tyngste ansvaret på sine skuldre.

- At Gro og Katja har fått mye oppmerksomhet, fortjener de. Jeg synes vi har et godt lag nå, og det er mange som kan gjøre det bra, sier Lunde beskjedent til TV 2 Nettavisen.

Flere av de danske spillerne mener at nøkkelen til å stoppe Norge er å stoppe Lunde, og lanserer frimerke på henne som en god taktikk.

- Det går an å tenke slik. Men det er derfor vi håper at flere spillere skal være god samtidig. Da er det verre å stoppe Norge. Men Kristine er god. Hun er en spiller som skaper mye av spillet, samtidig som hun har skudd og har kontakt med linjen og bredden i spillet. Men det er ikke sånn at hvis Kristine sitter på benken så kan ingen andre spille, og hvis Kristine får markering, så har vi fortsatt mange som kan være farlige, sier Marit Breivik.

Lunde er optimist i mesterskapet, og selv om målsettingen er å vinne hver kamp, så drister hun seg litt utpå.

- Jeg har sagt det mange ganger, og jeg kommer nok til å si det igjen: Jeg synes vi er et veldig godt lag, som kan slå veldig mange lag. Så får vi telle opp til slutt, sier bakspilleren.

Men om det blir Kristine Lundes VM, vil hun ikke si på forhånd.

- Det vet jeg ikke, men jeg håper det blir Norges mesterskap, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere