*Nettavisen* Sport.

Nordstrand kom ikke videre

Foto: (Foto: Morten Holm / SCANPIX)

Nordstrand klarte ikke å ta igjen det tapte i Danmark.

14.01.06 18:41

IKAST/BORDING - NORDSTRAND 29-28: Nordstrands jenter klarte ikke å slå danskene med et allerede håpløst utgangspunkt. De norske jentene lå under med 14 mål fra forrige kamp, men klarte allikevel å gi danskene trøbbel.

Nordstrand ledet 12-16 til pause, og var helt oppe i 16-22 takket være fremragene samspill mellom playmaker Camilla Tyldum og den rutinerte strekspilleren Randi Gustad som gang på gang spilte ut det danske forsvaret.

Mot slutten var Nordstrand-spillerne naturlig nok slitne etter å ha presset danskene til de grader, og kombinert med storspill fra Ikasts målvakt Camilla Eriksen, gjorde at danskene tilslutt trakk det lengste strået og vant kampen med ett lite mål.

Dermed ble Nordstrand slått ut av EHK-cupen i 16. delsfinalen.

I Russland var Sola i aksjon mot Kuban Krasnodar og tapte 25-30 mot russerne. Søndag spilles returkampen i cupvinnercupen, og Sola må dermed vinne med seks mål eller mer for å gå videre.

Byåsen slo Astrav Sagunto hele 25-31 borte i mesterligaen for kvinner.

- Dette er en kamp der ingen forventer at de vinner, dermed slipper de høye skuldre og da slår jentene til. Dette viser hvor mye som bor i laget, sier Per Jørgensen, daglig leder i Byåsen Håndball Elite til klubbens nettside, byasen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.