RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Nordstrand nær sjokkseier

Sist oppdatert:
Nordstrand har gjort sportslige fremskritt i Champions League. I siste kamp var de nær ved å velte selveste Viborg i Danmark.

VIBORG - NORDSTRAND 24-17 (9-9: Tre minutter før slutt stod det 20-17 til Viborg på måltavlen, og Nordstrand hadde balllen. Så nær var Nordstrand å virkelig stå for en skrell i kvinnenes Champions League-oppgjør mot Viborg i Danmark.

- Mye bra spill i denne kampen. Godt spill fra begge lag og mange gode redninger fra begge keepere, sier Nordstrands hjelpetrener Vigdis Holmeset til TV 2 Nettavisen.

Mari Hegna ble toppscorer for Nordstrand med fire scoringer. Mia Therese Hundvin og Iva Zamorska scoret tre hver.

Nordstrand tapte 14-29 hjemme for Viborg tidligere i turneringen. Laget hadde før kveldens oppgjør ikke store forventninger, men ville gjøre det bedre enn i den første kampen, samt suge til seg mer erfaring fra tøff matching i europacupen.

- Vi har helt klart blitt et bedre lag gjennom å delta i turneringen. Kampen i dag tok vi nesten som en treningskamp før hjemmekampen mot Tertnes på onsdag, sier Holmeset.

Nordstrand ender sist i Champions League pulje B, uten poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere