RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand tror på finaleplass

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Nordstrand har ikke gitt opp håpet om finaleplass i EHF-cupen i håndball, til tross for at Viborg bare ble slått 26-25 i første semifinalekamp lørdag kveld.

NORDSTRAND - VIBORG 26-25: Viborg er knallsterke på hjemmebane. Alt annet enn klar hjemmeseier om en uke vil være en sensasjon. Men Nordstrand er likevel optimistiske før den avgjørende kampen.

- Dette kan holde før returkampen. Jeg synes vi bør være fornøyd, oppsummerer Nordstrand-trener Ivica Rimanic til TV 2-sporten etter kampen.

Han får støtte av Nordstrands toppscorer i kampen Anette Hovind Johansen (åtte mål) og keeper Heidi Tjugum.

- Det blir tøft der nede, men vi har alle muligheter, sier de nærmest i kor.

Begge er enige om at lørdagens kamp var preget av høy intensitet og mange tøffe dueller. Ikke minst gikk en av de tøffe duellene hardt utover Monica Sandve. Hun ble skadet etter 21 minutters spill. Sandve kolliderte med en motspiller og pådro seg et kutt i pannen og trolig en lett hjernerystelse, og det er foreløpig uklart om hun rekker returkampen.

- Det var trist med Monica. Det så stygt ut, men det positive er likevel at jentene jobber godt gjennom resten av kampen for henne, sier trener Ivica Rimanic.

Kampfakta:

EHF-cupen håndball lørdag, semifinale 1. kamp:

Nordstrand – Viborg 26-25 (12-11)

Ekeberghallen

1290 tilskuere

Mål Nordstrand: Anette Hovind Johansen 8, Randi Gustad 7, Linn Rosenlund 3, Unni Nyhamar Hinkel 2, Iva Zamorska 2, Monica Sandve 2, Kine Rustad Kristiansen 1, Kari Anne Solfjell Eid 1.

Toppscorer Viborg: Lotte Kiærskou 10.

Utvisninger: Nordstrand 3 x 2 min., Viborg 1 x 2 min.

Returkampen spilles i Danmark lørdag 24. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere