RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge banket Egypt

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Et revansjelystent Norge viste verden at vi er bedre enn VM hittil har tydet på.

(NORGE-EGYPT 27-18):

Norge var aldri truet av Egypt i Lipperlandhalle i Limgo onsdag kveld. Egypterne ledet 1-0 og 2-1, men det var også de eneste gangene Norge lå under i oppgjøret i President’s cup. President's cup er plasseringskampene i mesterskapet, og etter de skuffende resultatene mot Ungarn og Danmark, er det først og fremst æren som skal forsvares her.

Rykket fra etter hvilen
Norge ledet 12-9 til pause, men etter hvilen viste Gunnar Pettersens gutter styrke. 12-10 ble til 15-10, og Norge hadde full kontroll på kampen. At det ble ni måls forskjell ved kampslutt, skyldes i stor grad de siste minuttenes kontringsshow fra de norske gutta.

Anført av blant annet Jan-Richard Lislerud Hansen ble 19-15 til 27-18 i løpet av de siste elleve minuttene.

Lars Olav Olaussen leverte varene for Norge mot Egypt.
Lars Olav Olaussen leverte varene for Norge mot Egypt.
I Steinar Eges fravær, var det duket for Lars Olav Olaussen i Norge-buret. Olaussen, som spilte en kjempkamp mot Danmark i Oslo Spektrum på senhøsten i fjor, gjorde en svært god figur i sin mesterskapsdebut.

Mot 13. plass
Dagens resultat gir Norge gode sjanser til å knipe 13. plassen i VM. Sør-Korea venter de norske håndballherrene i Lemgo på lørdag, før søndagen vil gi svar på om vi bedre enn de øvrige som røk ut av innledningsspillet i Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere