RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge vant uryddig kamp

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Det norske herrelandslaget slo onsdag kveld Sveits 30-25 i en uoffisiell landskamp. Gunnar Pettersen var likevel bare delvis fornøyd med innsatsen.

Herrelandslaget er på plass i Sveits, på det som er Gunnar Pettersens første landslagssamling med nesten fulltallig mannskap siden juni. Spaniaproffene Ole Erevik og André Jørgensen er de eneste VM-aktuelle som mangler.

Onsdag kveld var Sveits motstander, i en litt spesiell forestilling.

- Det er en uoffisiell landskamp, og vi gjennomførte tre omganger på 20 minutter etter ønske fra Sveits. Vi spilte med tre ulike oppstillinger, forteller landslagstrener Gunnar Pettersen til TV 2 Nettavisen.

- Vi spiller en ujevn kamp. I perioder er det veldig bra, men vi gjør mye feil også. 30 mål er bra, men vi gjør for mange feil i kontringsspillet, oppsummerer landslagssjefen.

Pettersen er spesielt fornøyd med innsatsen til målvakt Steinar Ege og bundesligaproffen Kristian Kjelling.

- Steinar spilte 2. omgang og leverte en bra kamp. Han bekrefter at han holder et stabilt høyt nivå både på klubblaget i Bundesliga og på landslaget.

- Kristian spilte to omganger, scorer mange mål. Det er positivt, etter at han har vært ujevn på landslaget tidligere.

Et skår i gleden var det imidlertid at Glenn Solberg måtte gi seg etter ti minutter på grunn av lyskeskader. Foreløpig er det for tidlig å si noe om omfanget av skaden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere