RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Norges største talent til Larvik

Sist oppdatert:
- Outstanding i forhold til alder, sier treneren.

Linn-Kristin Riegelhuth spiller for FCK Handbold neste sesong, men ellers ser alt strålende ut for Karl Erik Bøhn.

For noen uker siden ble det klart at Linn Jørum Sulland ankommer fra Stabæk.

Nå er nok en keivhendt spiller klar for vestfoldingene. Navnet er Nora Mørk - trolig Norges mest spennende spiller i sin aldersklasse.

– Hun er helt outstanding i forhold til alder. Hun er et ekstremt talent og har vært det største keivhendte talentet i et par år. Hun er en Kristine Havnås-type, som er god på alle plasser, har en utrolig ballfølelse, gode skudd, gode finter og et godt samarbeid med linjespiller, lyder attesten fra trener Bøhn til klubbens hjemmeside.

17-åringen har allerede et mislykket proffopphold i Aalborg bak seg, sammen med tvillingsøster Thea. Denne sesongen har hun spilt for osloklubben Njård. Der har hun scoret 82 mål på 16 kamper.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Larvik. Det blir masse nye utfordringer. Jeg gleder meg til å trene med Larvik. Hittil har jeg som oftest sett dem på TV, nå får jeg snart bryne meg på dem på trening. Det blir noe helt annet, sier hun.

PS! Mørk spilte i Bækkelaget fra hun var seks år gammel. Ti år senere debuterte hun på klubbens A-lag, bare seks dager etter at hun fylte 16 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere