RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk håndballprofil til dansk klubb

FLAGGER UT: Veronica Kristiansen i duell med Spanias Elisabeth Cháves under EM-finalen i fjor. Nå skal den norske forsvarskjempen fortsettte karriren i utlandet.
FLAGGER UT: Veronica Kristiansen i duell med Spanias Elisabeth Cháves under EM-finalen i fjor. Nå skal den norske forsvarskjempen fortsettte karriren i utlandet. Foto: Attila Kisbenedek (Afp / NTB scanpix)
Tror treneren kan gjøre henne til en bedre spiller.

Tidligere i år var Veronica Kristiansen (24) aktuell for Györ, men en overgang til den ungarske håndballstorheten ble aldri noe av.

Nå havner Glassverket-spilleren isteden i dansk håndball og FC Midtjylland fra neste sesong. Det ble bekreftet i en pressemelding fra den danske klubben mandag.

I FC Midtjylland får hun Helle Thomsen, som også er landslagsstrener for Sveriges damelandslag, som trener. I EM-sluttspillet før jul var Thomsen med på å lede Sverige til en sterk bronsemedalje. 

- Jeg tror at Helle Thomsen kan gjøre meg til en bedre spiller. Og så er det et sterkt lag, som ønsker å kjempe i toppen av dansk håndball og vil spille i europeiske turneringer. Det var viktig for valget mitt, sier Kristiansen i pressemeldingen.

24-åringen mener også at FC Midtjylland spiller håndball som hun ser for seg å passe godt inn i.

FCM-sportssjef Hans Peter Riis sier det har vært hard konkurranse om Kristiansens underskrift både blant danske og utenlandske klubber.

Kristiansen bestemte seg for å gi seg i Glassverket for et par uker siden. Hun har spilt fire sesonger for drammensklubben.

Ifølge Drammens Tidende har opptil ti klubber i Europa vist interesse for å hente Kristiansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere