RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Hammerseng på landslaget

Sist oppdatert:
I kveld kan et nytt blad Hammerseng debutere med flagget på brystet.

Hammerseng er blitt et kjent navn for de fleste. Gro Hammerseng har siden landslagsdebuten i 2000 blitt landets kanskje mest kjente håndballspiller.

Landslagskapteinen står nå med 118 kamper for Norge, og er regnet som en av verdens beste spillere.

- Gøy at han gjør det så bra
Nå får hun kamp om ordet når det skal fortelles landslagshistorier i familieselskap. Fredag kveld kan nemlig lillebror Lars få sin debut med flagget på brystet.

- Det er veldig gøy at han gjør det så bra, sier Gro til Nettavisen.

Men det er ikke med klister og ball han skal representere fedrelandet. 23-åringen ble tirsdag hentet inn i ishockeylandslagets tropp til helgens Euro Hockey Challenge i Danmark.

- Jeg fikk beskjed tidlig tirsdag. Et forfall i troppen gjorde at jeg ble tatt ut. Det var en virkelig gladmelding, sier Lillehammer-backen til Oppland Arbeiderblad.

Skadeforfulgt
Lars har slitt veldig med skader. I 2003 brakk han beinet rett før han skulle på prøvespill i USA, videre er skadelisten lang. Brudd i en tå, flere sting sydd i ansiktet, utslåtte tenner, flere hjernerystelser, to ganger brist i nesen og et komplisert brudd i kjeven.

- Jeg unner ham virkelig dette. Han har kjempet hardt for å komme over en del skader, og jeg er stolt over at han har trent så godt at han har kommet seg opp på et høyt nivå. Jeg heier på ham, sier Gro.

Selv vet han ikke om han får spille i kveldens kamp mot Danmark eller om han bare skal være med for å trene. Uansett så blir det uten storesøster på tribunen.

- Jeg får ikke sett kampen. Jeg hadde allerede gjort en avtale da jeg fikk vite at han skulle være med, innrømmer hun.

Norge møter Danmark i Kastruphallen klokken 19.30 i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere