RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyberg tilbake på landslaget

Sist oppdatert:
Katja Nyberg gjør helomvending, og fortsetter likevel på det norske landslaget. - Jeg orket ikke tanken på å sitte hjemme og se på EM i desember, sier Larvik-spilleren.

For tre måneder siden var Katja Nyberg fast bestemt på å gi seg på det norske håndballslandslaget. Men fire dager før Larvik serieåpner mot Stabæk, røper 25-åringen at lysten på landslagsspill har kommet tilbake.

- Det har ikke skjedd noe spesielt. Men jeg har tenkt på landslaget hver eneste dag og orket til slutt ikke tanken på å sitte hjemme og se på EM i desember uten å ha prøvd å komme med, sier Katja Nyberg til VG.

Nyberg spilte to sesonger på det norske landslaget etter å ha byttet ut sitt finske pass med det norske, men klarte aldri å leve opp til de store forventningene. Landslagssjef Marit Breivik er likevel svært glad for at Nyberg har ombestemt seg.

- Det er veldig positivt at hun er tilbake. Nå vil jeg dra til Larvik for å prate gjennom situasjonen med Katja. Det blit viktig å finne ut hva som skal til for at hun skal fungere godt også for landslaget, sier Breivik til avisen.

Søndag starter Nyberg sin syvende sesong med Norges suverent beste håndball-lag. Det blir trolig også den siste på norsk jord. Neste år har 25-åringen mest lyst til å spille i et annet land.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere