RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt norsk tap mot Island

Sist oppdatert:
De norske håndballherrene tapte også det tredje av til sammen tre oppgjør mot Island denne uken.

Lørdag greide de norske gutta et oppløftende 33-33-resultat mot islendingene, etter å ha tapt oppgjøret tidligere i uken.

Søndag var Norge igjen tilbake ved utgangspunktet, da Island greit sikret seg en seksmålsseier med sifrene 32-26. Ved pause var stillingen 17-13 i islandsk favør.

Dermed ble det to tap, og en uavgjort etter treningskampene på Island.

Trener Erik Andersen forteller til handball.no om et tilbakefall etter lørdagens uavgjorte resultat. Det er først og fremst det forsvarsmessige som svikter.

- Vi mister fokus, og så slipper vi inn over 30 mål i hver kamp - det er altfor mye. Selv om Island er en etablert A-nasjon og vi mangler endel vitale spillere, skal vi kunne holde unna bedre. Hadde det vært noen overraskelser kunne mye vært forsvart, men vi glipper på enkle ting, sier Andersen.

Håvard Tvedten ble norsk toppscorer med sju mål, mens tilbakevendte Christian Berge scoret fire mål. Meget gledelig for Berge som spiller sine første landskamper etter kreftsykdom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere