RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)

Opprør mot Strømøy

Byåsen-leder Tore Strømøy er i hardt vær. Flere sentrale personer i støtteapparatet rundt håndballaget har sagt opp i protest.

Ifølge Adresseavisen har fysioterapeut Arnhild Skjøldberg og lege Torbjørn Øien levert sine oppsigelse til Byåsen-styret etter henholdsvis ni og 13 år i klubben. Også oppmann Frode Bjerkan gir seg i klubben når kontrakten går ut i mai.

Skjøldberg og Øien vil ikke kommentere sine oppsigelser. Frode Øien legger derimot ikke skjul på at misnøye styreleder Tore Strømøy og daglig leder Per Jørgensen er årsaken til at han avslutter sitt engasjement i klubben som ligger på andreplass i damenes eliteserie.

- Grunnen er samarbeidsproblemer, og det er ikke med spillere, støtteapparat eller trener, sier Bjerkan til Adresseavisen.

Misnøyen skal hovedsakelig gå på behandlingen av klubbens trener, Valeri Putans. Klubbledelsen har flere ganger de siste ukene gått ut og ønsket seg skandaleombruste Anja Andersen som ny trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere