Overraskende lett til semi

Foto: Scanpix

Storscorer Erlend Mamelund var overrasket over at Haslum fikk det mye enklere i NM-kvartfinalen mot Fyllingen enn de hadde forventet på forhånd.

14.10.04 22:00

Seierssifrene ble til slutt skrevet til 36-25 i hjemmelagets favør over serielederne.

- Vi tapte begge våre hjemmekamper mot dem i fjor. Og vi hadde full respekt for dem. Men det gikk veldig mye lettere enn vi hadde forventa, sier Mamelund til TV 2 Nettavisen.

Tok kommandoen
Haslum tok kommandoen fra start av – og slapp aldri gjestene fra Bergen inn i kampen.

- Vi hadde forventa mer trykk fra Fyllingen. Men vi leda 7-2 etter ti minutter. Da regna vi nesten med at de skulle ta oss igjen, som ofte skjer i slike kamper. Men i stedet dro vi bare ytterligere i fra.

Ved pause ledet Haslum 17-7 – og vant til slutt 36-25. Nå står Follo for tur i semifinalen, før det store målet eventuelt nås.

- Follo på bortebane var den beste trekningen for oss. Og det er klart at det er Spektrum og NM-finale med masse folk, TV og greier vi spiller for, sier Erlend Mamelund til TV 2 Nettavisen.

Greit
I den andre NM-kvartfinalen torsdag vant Runar greit 27-23 over Nittedal/Hakadal.

Geir Daniel Larsen ble toppscorer for hjemmelaget Runar, da han satte ballen ti ganger i nettmaskene. Jostein Barkholm og Kyrre Johannesen scoret fem mål hver for gjestene. Runar ledet med sju mål ved pause, og avgjorde i praksis i første omgang.

Semifinalene er trukket. Der møtes Vestli - Runar og Follo - Haslum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.