RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overrasket over poengstraff

Foto: Morten Holm (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Fyllingen er overrasket over at de blir straffet av Norges Håndballforbund.

Norges Håndballforbund valgte tirsdag å straffe fem klubber med poengfratrekk på grunn av økonomisk rot og dårlig økonomi.

Overrasket
Byåsen ble trukket fire poeng, mens Våg og Stabæk på kvinnesiden, og Fyllingen og Kragerø på herresiden, fikk to poeng i fratrekk.

Fyllingen reagerer sterkt på at de blir straffet etter et driftsunderskudd på 850 000 kroner i 2006.

- Vi er ikke forbannet, men vi er overrasket over at man ikke tar hensyn til hva som er skjedd etter at året var slutt og de innbetalingene som er kommet da, sier styreformann Knut Waage til Nettavisen.

Kunne periodisert annerledes
For på nyåret fikk bergensklubben tilført en million kroner fra hovedsponsor Framo. En utbetaling som gikk på sesongen 2006/07 og kunne vært betalt ut på et annet tidspunkt.

- Hadde vi periodisert halvparten inn i fjoråret, ville det sett annerledes ut. hadde vi lagt alt til i fjor, ville vi hatt overskudd, sier Fyllingen-formannen.

Nå kommer klubben til å komme med en reaksjon overfor NHF.

- Vi kommer til å gi et svar til NHF. Vi kommer nå til å sette oss ned og forfatte et brev. Noen umiddelbar reaksjon før vi har tenkt oss om kommer vi ikke med. Mailer skutt fra hoften er sjeldent lurt, sier Waage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere