RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Proffliv neste for Norges nye håndballstjerne

PROFF: Veronica Kristiansen har mange muligheter når hun skal velge ny klubb.
PROFF: Veronica Kristiansen har mange muligheter når hun skal velge ny klubb. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Veronica Kristiansen er ettertraktet blant toppklubbene.

Tøffere matching må til for Veronica Egebakken Kristiansen. Hun har fått sitt store gjennombrudd i EM. Det betyr SMS fra agenter og klubber om ikke lenge.

Toveisspillere (behersker både forsvar og angrep) er ettertraktet vare. Kristiansen har begge egenskaper, er i passende alder og åpen for det meste.

- Kontrakten min (Glassverket) går ut til sommeren. Jeg vet ikke hvor jeg ender, men jeg har lyst til å være heltidsproff, sier hun til NTB.

- De har noe bra på gang i Glassverket også. Alle muligheter er åpne, og jeg har ikke begynt å tenke så mye på det. Europacup og/eller mesterliga må være «et must» for meg. Jeg må ha internasjonal matching i løpet av sesongen, ikke bare når jeg kommer på landslagssamling.

Norge møter Spania lørdag i første kamp i mellomrunden. Norsk seier der betyr langt på vei plass i semifinalen fredag neste uke.

Kristiansen debuterte i mesterskap i fjor. Det var ikke noen ideell start. VM ble en tur på en humpete vei for Norge og endte med 5.-plass.

Det var første gang siden VM i 2005 uten norsk medalje i et mesterskap (OL, VM og EM).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere