RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Landslagsstjernen Linn-Kristin Riegelhuth Koren er gravid og tar derfor en pause fra håndballen, men sier målet er å komme tilbake på banen igjen. Dette bildet er fra EM-finalen i Ungarn i fjor.
Landslagsstjernen Linn-Kristin Riegelhuth Koren er gravid og tar derfor en pause fra håndballen, men sier målet er å komme tilbake på banen igjen. Dette bildet er fra EM-finalen i Ungarn i fjor. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Riegelhuth Koren venter barn

Landslagsstjernen Linn-Kristin Riegelhuth Koren er gravid og tar derfor en pause fra håndballen, men sier målet er å komme tilbake på banen igjen.

Det melder Norges Håndballforbund.

– Dette er veldig stas og en gledelig nyhet for oss. Vi gleder oss til å bli en liten familie og har en spennende tid foran oss, sier hun.

30-åringen står med 268 landskamper for Norge, nummer tre på listen over de med flest kamper. Riegelhuth Koren er klar på at hun vil tilbake.

– Ambisjonen min er å komme tilbake i toppform og spille håndball, både for landslaget og Larvik. Når det vil bli, får vi komme tilbake etter fødselen.

Landslagsstjernen er gift med tidligere håndballspiller Einar Sand Koren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere