RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riegelhuth slo kommende lagvenninner

Foto: Erlend Aas/SCANPIX
Sist oppdatert:
Men Larvik kan få det tøft i returoppgjøret i Cupvinnercupen.

Larvik slo FC København 23-21 i første del av cupvinnercupens finale lørdag. Den knepne seieren betyr at vestfoldingene kan få det tøft i returkampen i den danske hovedstaden, som spilles 17. mai.

Hjemmelagets Linn-Kristin Riegelhuth spilte sin nest siste kamp for vestfoldklubben, før hun forsvinner til nettopp København neste sesong. Lørdag ga hun imidlertid alt for Larvik, og ble kampens toppscorer med 10 mål.

Etter den jevne kampen mener sportssjef Tor Odvar Moen i Larvik at ingenting er avgjort før lagene møtes igjen på nasjonaldagen.

- Det viktigste for oss var at vi faktisk vant kampen. Jeg er ikke så sikker på at det nødvendigvis er et dårlig resultat, og tror vi kan klare det samme i Danmark, sier han til klubbens egne hjemmesider.

Men Moen er ikke fornøyd med dømmingen i lørdagens kamp.

- Jeg fikk en kommentar av Thomas Hylle, direktøren i FC København, om at det ikke var hjemmedømming i dag. Det stemmer, men vi var et godt stykke unna angrepsmessig, samtidig som det er mye vi ikke får lov til også. Se bare på behandlingen av Løke, forteller han.

Seieren betyr at Larvik fortsatt står uten hjemmetap i Cupvinnercupen. Siden 1996 har laget spilt 24 kamper på hjemmebane i turneringen, og vunnet alle.

Så spørs det om det er nok for at tittelen skal havne i Vestfold dette året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere