RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rotet bort medalje-sjansene

Sist oppdatert:
Norge hadde Ungarn i kne, men kollapset stygt og rotet bort alt realistisk håp om å forsvare VM-tittelen.

NORGE -UNGARN : Marit Breiviks elever ledet 11-7 og 17-13 mot Ungarn, og så ut til å få med seg to viktige ekstrapoeng fra gruppespillet. Så glapp det. Ungarerne gikk fra 14-17 til 19-17 uten at Norge klarte å score et eneste mål.

Karoline Dyhre Breiving misbrukte et straffekast da halvannet minutt gjenstod av kampen.

Annette Hovind Johansen banket inn et viktig mål helt på tampen, men det spilte ingen rolle ettersom Orsolya Vérten banket inn Ungarns 20. scoring og sikret tomålsledelse da bare noen sekunder var igjen på kampuret.

- Jeg synes Ungarn var tøffere enn oss på slutten. I tillegg satte de sjansene sine, sa en skuffet Marit Breivik til TV 2 Sporten.

Ungarn vant gruppen og får med seg fire poeng til mellomspillet, mens Sør-Korea tar med seg to poeng. Norge går inn i mellomspillet uten poeng, ettersom de to tapene våre kom mot nettopp Ungarn og Sør-Korea.

Det betyr at muligheten til å avansere til semifinale og kjempe om medaljer er svært små. Ungarn og Russland starter mellomspillet med fire poeng hver, mens Norge starter med null og kan maksimalt få seks poeng. Dermed er det helt urealistisk å tro på en plass i semifinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere