RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sa nei til Beck-bud

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Byåsen betegner budet på håndballkeeperen Kjersti Beck fra den spanske klubben Astroc Sagunto som «en fornærmelse».

Onsdag forrige uke ble Kjersti Beck og Maren Villabø enige med den spanske klubben Astroc Sagunto om de personlige betingelsene ved en overgang.

Villabø går gratis, men Byåsen krever en pen overgangssum for landslagskeeper Beck. Men nå kan Trondheims-klubben komme til å nekte Beck en overgang til solfyllte Spania.

- Gir ikke bort profiler
Ifølge Adresseavisen har klubben kommet med følgende ulimatum:

- Høynes ikke budet som spanjolene kom med før helga, selger ikke Byåsen.

- Vi gir ikke bort vår største profil. Jeg forstår at hun vil reise, og vi håper på en løsning. Men da må det neste tilbudet bli bedre. Jeg som styreformann kan ikke si ja til tilbudet som kom. Vi har fått betraktelig bedre tilbud fra danske klubber på mindre profilerte spillere enn Beck, forklarer styreformann i Byåsen, Tore Strømøy overfor Adresseavisen.

Krever minst 500.000 kroner
Strømøy vil ikke ut med hvor høyt det første budet var på, men han sier at Byåsen krever minst 500.000 kroner i overgangssum for keeperens tjenester.

- Sammenlignet med Hanne Halén, som gikk fra Bækkelaget til Ikast for 500.000 kroner, er det en fornærmelse for både klubben og spilleren hvis vi ikke får bedre tilbud, mener Strømøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere