RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så tapte Larvik ...

TAPTE: Larvik gikk på et overraskende tap mot Tertnes søndag kveld.
TAPTE: Larvik gikk på et overraskende tap mot Tertnes søndag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
- Kanskje var ikke dette tapet så dumt.

Larviks ellers suverene håndballag gikk søndag på et overraskende 25-31-tap mot Vipers Kristiansand i semifinalen i sluttspillet.

Det var lagets første tap denne sesongen, etter 41 strake seirer i serie, cup og mesterliga. Håpet om en perfekt sesong brast søndag, men trener Ole Gustav Gjekstad fortviler ikke.

- Kanskje var ikke dette tapet så dumt, hvis det brukes riktig. Det blir en utfordring å slå Vipers med sju mål hjemme, og det kan være en bra oppkjøring til finalehelgen i mesterligaen, sa Gjekstad til Østlands-Posten.

Ikke siden Larvik tapte 26-30 hjemme mot Tertnes i sluttspillet i fjor har Larvik tapt for et norsk lag. Derfor var det en stor overraskelse at Vipers klarte å tukte det suverene laget på kvinnesiden i Norge. Til pause sto det 15-13, og i annen omgang reiste vertene fra foran nesten 1600 tilskuere.

- Det var ikke bra i noen ender. Det er sjelden vi fungerer så dårlig både som lag og individuelt, men samtidig er det viktig å tape kamper som kan tapes, sa Gjekstad.

Tapet for Tertnes i fjor var ikke nok til å sende Larvik ut av sluttspillet. Også nå har Larvik mulighet til å rette opp feilen ved å vinne med mer enn seks mål i returoppgjøret på hjemmebane tirsdag.

Kommende helg spiller Larvik for mesterligatittel under finalehelgen i Budapest. I semifinalen lørdag venter Dinamo Volgograd.

I den andre sluttspillsemifinalen søndag vant Glassverket med samme sifre som Vipers, 31-25 borte mot Byåsen. Returkampen spilles onsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere