Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så tapte Larvik ...

TAPTE: Larvik gikk på et overraskende tap mot Tertnes søndag kveld.
TAPTE: Larvik gikk på et overraskende tap mot Tertnes søndag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
- Kanskje var ikke dette tapet så dumt.

Larviks ellers suverene håndballag gikk søndag på et overraskende 25-31-tap mot Vipers Kristiansand i semifinalen i sluttspillet.

Det var lagets første tap denne sesongen, etter 41 strake seirer i serie, cup og mesterliga. Håpet om en perfekt sesong brast søndag, men trener Ole Gustav Gjekstad fortviler ikke.

- Kanskje var ikke dette tapet så dumt, hvis det brukes riktig. Det blir en utfordring å slå Vipers med sju mål hjemme, og det kan være en bra oppkjøring til finalehelgen i mesterligaen, sa Gjekstad til Østlands-Posten.

Ikke siden Larvik tapte 26-30 hjemme mot Tertnes i sluttspillet i fjor har Larvik tapt for et norsk lag. Derfor var det en stor overraskelse at Vipers klarte å tukte det suverene laget på kvinnesiden i Norge. Til pause sto det 15-13, og i annen omgang reiste vertene fra foran nesten 1600 tilskuere.

- Det var ikke bra i noen ender. Det er sjelden vi fungerer så dårlig både som lag og individuelt, men samtidig er det viktig å tape kamper som kan tapes, sa Gjekstad.

Tapet for Tertnes i fjor var ikke nok til å sende Larvik ut av sluttspillet. Også nå har Larvik mulighet til å rette opp feilen ved å vinne med mer enn seks mål i returoppgjøret på hjemmebane tirsdag.

Kommende helg spiller Larvik for mesterligatittel under finalehelgen i Budapest. I semifinalen lørdag venter Dinamo Volgograd.

I den andre sluttspillsemifinalen søndag vant Glassverket med samme sifre som Vipers, 31-25 borte mot Byåsen. Returkampen spilles onsdag. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!