RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serielederen tror ikke på seriegull

Sist oppdatert:
Sandefjord leder herrenes eliteserie i håndball, men trener Bård Kristian Tonning tror ikke på gull og mener at Haslum er storfavoritter før onsdagens toppkamp.

I kveld braker Norges to beste håndballag sammen - Haslum og Sandefjord. Sandefjord tapte mot Haslum på hjemmebane, men leder serien - ett poeng foran Oslo-laget.

- Men innerst inne tror jeg at Haslum vinner serien. De har det beste laget, og den bredeste troppen, sier Sandefjord-trener Bård Kristian Tonning til TV 2 Nettavisen.

- Men dere leder jo serien?

- Men jeg må være objektiv. Haslum har gått på et par blemmer, men har slått både oss og Runar - de to antatt hardeste utforderne. Vi har tapt mot både Haslum og Runar, men har slått de vi i utgangspunktet skal slå. Holder Haslum konsentrasjonen utover, så tror jeg vel egentlig at Haslum vinner serien, forklarer han videre.

I onsdagens kamp mangler Sandefjord viktige Bjarte Myrhol og Geir Jomaas. Lasse Lie har stått over noen av Haslums treninger, men spiller trolig. Ellers er laget skadefritt.

- På grunn av skadene på Bjarte og Geir, øker sannsynligheten mye for Haslum-seier. Jeg ser de som store favoritter, sier Tonning.

Følg kveldens håndball på www.handball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere