Gå til sidens hovedinnhold

Serielederen tror ikke på seriegull

Sandefjord leder herrenes eliteserie i håndball, men trener Bård Kristian Tonning tror ikke på gull og mener at Haslum er storfavoritter før onsdagens toppkamp.

I kveld braker Norges to beste håndballag sammen - Haslum og Sandefjord. Sandefjord tapte mot Haslum på hjemmebane, men leder serien - ett poeng foran Oslo-laget.

- Men innerst inne tror jeg at Haslum vinner serien. De har det beste laget, og den bredeste troppen, sier Sandefjord-trener Bård Kristian Tonning til TV 2 Nettavisen.

- Men dere leder jo serien?

- Men jeg må være objektiv. Haslum har gått på et par blemmer, men har slått både oss og Runar - de to antatt hardeste utforderne. Vi har tapt mot både Haslum og Runar, men har slått de vi i utgangspunktet skal slå. Holder Haslum konsentrasjonen utover, så tror jeg vel egentlig at Haslum vinner serien, forklarer han videre.

I onsdagens kamp mangler Sandefjord viktige Bjarte Myrhol og Geir Jomaas. Lasse Lie har stått over noen av Haslums treninger, men spiller trolig. Ellers er laget skadefritt.

- På grunn av skadene på Bjarte og Geir, øker sannsynligheten mye for Haslum-seier. Jeg ser de som store favoritter, sier Tonning.

Følg kveldens håndball på www.handball.no

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett