*Nettavisen* Sport.

Sesongen trolig over for Strand

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): En ryggskadet Kjetil Strand så sine lagkamerater slite seg til uavgjort mot Tyskland. For hans egen del er trolig sesongen over.

NORGE – TYSKLAND 27-27: Kjetil Strand skulle egentlig spille en nøkkelrolle for Norge i VM, men en prolaps i ryggen gjør at han nå må følge mesterskapet fra tribunen.

Forferdelig
Torsdagens kamp mot Tyskland var den første han fikk med seg på nært hold, og han innrømmer at det ikke var noe godt å se lagkameratene kjempe på parketten.

- Det er forferdlig å sitte å se på. Det er helt grusomt, sier han til TV 2 Nettavisen.

Men om resultatene hadde vippet i Norges favør med ham på laget, kan han ikke si noe om.

- Det vet jeg ikke. Jeg synes guttene klarer seg bra. De taper med ett mot Serbia og spiller uavgjort mot Tyskland. Det står det respekt av. Hadde vi hatt litt tur så hadde vi stått med fire poeng på de to siste. Men det er bare sånn det er, sier han.

Ro til å trene
Nå ser det ut som om ryggskaden som holder ham utenfor VM, også setter en stopper for mer spill i den danske ligaen med Bjerringbro denne sesongen.

- Muligens ja. Det er vel egentlig greit å få litt ro og trene meg opp igjen slik at jeg blir klar til neste sesong. Blir jeg klar før, så får jeg bare gripe den sjansen som en bonus, sier 25-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.