RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokk-seier av Kristiansand

Sist oppdatert:
Mens håndballjentene spilte oppvisningskampen mot Tsjekkia, ble det spilt fire kamper i herrenes hjemlige liga. Bunnlaget Kristiansand sprengte en aldri så liten bombe.

Kristiansand fikk en pangåpning hjemme i Gimlehallen mot serieleder Haslum, og de ledet 12-4 et stykke ut i første omgang. Til pause var ledelsen redusert til tre mål, men Haslum kom aldri nærmere, og Kristiansand vant 32-29. Om lag 70 tilskuere var til stede i Gimlehallen.

Selvtillit
- Dette hadde ingen trodd, sier Kristiansand-trener Per Ole Hansen til TV 2 Nettavisen.

Han mener seieren var svært viktig for å holde følge med lagene foran på tabellen, men også for en viktig seier for selvtilliten.

- Det er klart vi bygger selvtillit når vi slår serielederen, sier Hansen, som nå ser frem mot neste kamp borte mot Sandefjord.

Lovende stjerne
Kristiansand-treneren trekker frem unggutten Henrik Westgaard som en av de store spillerne fra kampen. 19-åringen spiller på Norges Junior-84-lag, og scoret åtte mål mot Haslum i dag.

- Dette var helt sinnsykt bra! Når vi slår Haslum, kan vi slå alle, sier Westgaard til TV 2 Nettavisen.

Han presiserer at selv om Kristiansand ligger sist på tabellen, har klubben spilt jevnt mot mange av de beste lagene, og dagens seier gjør at laget tror på seg selv.

- 3-2-1-forsvaret satt i dag. Det har det ikke gjort på samme måte tidligere. Dessuten fikk vi til det kollektive angrepsspillet, sier Westgaard.

Ny serieleder
Haslums tap ga Runar muligheten til å klatre til tabelltopp etter dagens serierunde. Sandefjord-klubben spilte mot et annet lag i bunnstriden, Nittedal og Hakadal HK og vant med bare ett mål: 27-26.

Tabell herrenes serie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere