Skademareritt for Norge

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX

Gunnar Pettersen fortviler over alle skadene i herrelandslaget. I lørdagens landskamp mot Polen gikk to nye spillere ut med skade.

20.11.04 19:45

Herrelandslaget er på plass i Sveits, på det som er Gunnar Pettersens første landslagssamling med nesten fulltallig mannskap siden juni. Men landslaget er ikke så fulltallig lenger.

Lang liste
Spaniaproffene Ole Erevik og André Jørgensen manglet allerede før 30-25-kampen mot Sveits. Tidligere denne uka fikk Glenn Solberg lyskestrekk, mens Johnny Jensen pådro seg nesebrudd og Steinar Ege fikk en vridning i foten.

Lørdag fikk både Kristian Kjelling og Kjetil Strand juling. Begge måtte gå av banen med kraftige lårhøner.

- Jeg fikk en lårhøne. Det er ikke så veldig alvorlig, men jeg tviler veldig sterkt på at jeg kan spille kampen i morgen, sier Kjelling til TV 2 Nettavisen.

- Det er greit å bruke opp skadene nå, så vi er klare til VM, legger han til.

To måneder igjen
VM spilles i Tunisia i slutten av januar. Heldigvis er ingen av skadene så alvorlige at de vil forhindre VM-spill, men verdien av samlingen i Sveits forringes naturligvis.

- For lagets samspill og samkjøring er det klart at disse skadene er veldig negativt. Men slik er idrett - det er ikke noe å gjøre noe med, mener Kjelling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.