RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik skal de finne Breiviks erstatter

Foto: Knut Falch (Scanpix)
Sist oppdatert:
Norges Håndballforbund har kriteriene klare.

Forbundet har varslet at de skal gjøre en grundig jobb før Marit Breiviks erstatter som kvinnelandslagssjef presenteres.

Seks kriterier må oppfylels:

* Kompetanse til å utvikle Norsk Håndball nasjonalt og internasjonalt ved å bygge på etablerte suksesskriterier for å møte morgendagens krav.

* Ønske, vilje og forutsetninger til å utvikle talenter gjennom samarbeid med klubbene og aktiv deltakelse i arbeidet med yngrelandslagene og de regionale landslagsmiljøene.

* Teamorientert holdning, involverende lederstil og personlige egenskaper som lagbygger med evne til å formidle NHFs verdier.

* Gode kommunikasjonsegenskaper både internt og i forhold til media.

* Bred erfaring på internasjonalt toppnivå.

* Har eller etablerer seg med bopel i Norge.

Forbundsstyremedlem Morten Finborud og generalsekretær Per Otto Furuseth har ansvaret for gjennomføring av prosessen, som skal være avsluttet innen utgangen av mai.

Marit Breivik har foreslått Thorir Hergeirsson som sin etterfølger, og forbundet bekrefter at islendingen er blant dem de vil snakke med. For øvrig kommer de ikke til å kommentere navn.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere