RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Hvordan gjorde Norge det mot Den dominikanske republikk? Se Nettavisens spillerbørs.

LYON (Nettavisen): Det ble ingen scoringsrekord mot Den dominikanske republikk. Til det var starten på kampen altfor dårlig.

SPILLERBØRS:
Kari Aalvik Grimsbø – 5
12 redninger
24 skudd
1 teknisk feil

Fikk liten hjelp av et vaklende forsvar foran seg. Tok seg av det hun skulle ta, men tok ikke noe ekstra. Men kom greit fra kampen.

Terese Pedersen – 3
4 redninger
11 skudd

Klarte ikke å følge opp godtaktene fra søndag. Fikk heller ingen hjelp av forsvaret, men en del av skuddene som gikk inn må hun ta på sin kappe.

Anette Hovind Johansen – 3
3 mål
5 skudd
3 tekniske feil

Etter en katastrofal første omgang, reddet hun litt ære med to mål på to skudd etter pause. Var til stadighet på etterskudd i forsvar og gjorde tre håpløse tekniske feil.

Katja Nyberg – 2
0 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Virket som om hun helst ville vært alle andre steder enn på banen. Usikker og ukonsentrert. Skjøt ikke en gang da de dominikanske jentene ga henne halve hallen for seg selv. Redder seg unna 1 takket være noen fine kontringspasninger.

Ragnhild Aamodt – 3
3 mål
5 skudd

Heller ikke i denne kampen overbeviser hun med skuddet sitt. Scoret faktisk på de dårligste mulighetene hun fikk. Da vinkelen ble for stor, ble det for vanskelig å få ballen i mål.

Gøril Snorroeggen – 5
6 mål
6 skudd
3 tekniske feil

Var den eneste av de norske jentene som får godkjent etter første omgang. Skjøt godt og forsøkte å dra med seg de andre. Etter pause var det hun som mistet konsentrasjonen og kastet bort flere baller.

Else-Marthe Sørlie Lybekk – 6
5 mål
6 skudd

Ikke helt på allerten i forsvar, men tok det igjen med en innsats de andre jentene burde blitt inspirert av. Løp inn kontringer som hun gjorde det i tenårene.

Tonje Nøstvold – 2
1 mål
3 skudd

Opplevde et mareritt mot Judith Granado. Den lett korpulente bakspilleren holdt lekestue med henne og fintet henne nesten ut av hallen. Scoret fra sjumetersmerket, men i spill ble det bare bom.

Karoline Dyhre Breivang – 4
2 mål
3 skudd
1 teknisk feil

Startet famlende, men fikk etter hvert tatt tak i forsvarsjobben sin. Fikk en positiv avslutning på kampen med scoring fra nesten 20 meter.

Kari Mette Johansen – 4
4 mål
6 skudd
3 tekniske feil

Spilte igjen uten selvtillit. Bommet på det enkle, men scoret når det ikke var forventet av henne. Har kontroll bakover, men hadde nok trengt tryggheten en makker på venstrevingen kunne gitt henne.

Marit Malm Frafjord – 3
4 mål
5 skudd

Er igjen bortimot en katastrofe i forsvar. Er konstant på mellomdistanse og lar seg lure gang etter gang. Gjør det vanskelig for lagvenninnene, som ikke helt vet hvordan de skal forholde seg til henne. Positiv i angrepsspillet. Skjøt godt.

Linn Jørum Sulland – 4
2 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Fikk ikke så mye spilletid, men fikk inn to susere. Hadde også en håpløs teknisk feil.

Linn Kristin Riegelhuth – 7
5 mål
5 skudd

Ble sittende mye på benken, men når hun var på banen sprudlet hun. Løper raskere enn de fleste og har alltid maks innsats i det hun gjør. Linka har fått en positiv start på VM.

Vigdis Hårsaker – 5
7 mål
10 skudd
2 tekniske feil

Norges Dr Jekyll og Mr Hyde i dette oppgjøret. Startet håpløst, for så å være briljant. Spedde så på med en håpløs teknisk feil, før hun skrudde inn sitt sjuende mål for kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere