RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Linn Kristin Riegelhuth (t.v.) jubler mens østerrikerne Lina Mikunaite og Marina Budecevic (t.h.) fortviler i VM-kampen mellom Norge og Østerrike i Lyon i Frankrike tirsdag.
Linn Kristin Riegelhuth (t.v.) jubler mens østerrikerne Lina Mikunaite og Marina Budecevic (t.h.) fortviler i VM-kampen mellom Norge og Østerrike i Lyon i Frankrike tirsdag. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Slik spilte de norske jentene mot Østerrike.

LYON (Nettavisen): Østerrike ble som ventet ingen match for Norge.

SPILLERBØRS:
Kari Aalvik Grimsbø - 3
9 redninger
26 skudd
1 teknisk feil

Ble kastet innpå da Katrine Lunde Haraldsen ble dårlig. Slet veldig med å finne seg til rette i målet. Lav redningsprosent og flere av baklengsmålene var skudd hun absolutt burde reddet.

Katrine Lunde Haraldsen - 5
5 redninger
8 skudd

Måtte gå av banen med pusteproblemer etter elleve minutters spill. Da hadde hun sluppet inn tre mål. Kom inn mot slutten og gjorde et par fine redninger.

Anettte Hovind Johansen - 3
1 mål
5 skudd
2 tekniske feil

Dette var ikke Anettes dag offensivt. Hun gjorde kanskje sin beste forsvarskamp i VM, men slet veldig fremover. Skuddene gikk i hytt og pine og hun gjorde flere dumme feil.

Katja Nyberg - 5
1 skudd
2 tekniske feil

Katja kom kanskje ikke så veldig bra i fra det på statistikken. Men mot Østerrike bidro hun skikkelig til at det ble fart og flyt i det norske angrepsspillet. Spilte med mye større selvtillit enn tidligere i VM, men skuddet mangler fortsatt.

Ragnhild Aamodt - 4
1 mål
2 skudd

Sliter med å sette skuddene i mål. Fikk to sjanser og den ene lurte seg såvidt i mål. Ikke på hugget.

Gøril Snorroeggen - 6
2 skudd
1 teknisk feil

Fikk starte som venstreback og tok godt vare på muligheten selv om hun ikke kom på scoringslisten. Brettet ut spillet med fine finter utover, som igjen førte til at Kari Mette Johansen fikk sjanser på løpende bånd.

Else-Marthe Sørlie Lybekk - 6
5 mål
6 skudd
2 tekniske feil

Veteranen går foran med stor innsats. Sliter litt med fotarbeidet i forsvar, men når hun treffer med taklingene så smeller det. Scoret til og med på distanseskudd mot Østerrike.

Tonje Nøstvold - 3
1 skudd
1 teknisk feil

Får det ikke helt til å stemme verken fremover eller bakover. Har ikke selvtillit på nivået og det viser hun tydelig.

Karoline Dyhre Breivang - 4
2 skudd
1 teknisk feil

Ikke helt på topp forsvarsmessig og får det heller ikke helt til å stemme offensivt. Vil så veldig mye, men hun er best når hun holder seg i bakgrunnen.

Gro Hammerseng - 7
4 mål
5 skudd
1 teknisk feil

Norge med og uten Gro er to helt forskjellige lag. Med kapteinen på banen går det meste på skinner.

Kari Mette Johansen - 7
9 mål
12 skudd
2 tekniske feil

Plutselig var Kari Mette Johansen i det samme humøret som hun var i under EM i fjor. Fikk mye å jobbe med av Gøril Snorroeggen i første omgang. Skjøt godt og virket avslappet for første gang i VM.

Marit Malm Frafjord - 4
3 mål
5 skudd

Hennes klart beste kamp i VM til nå. Klarte å justere seg litt inn forsvarsmessig, men Norge lider defensivt når Else-Marthe Sørlie Lybekk sitter på benken. Malm Frafjord sliter med det mest grunnleggende i soneforsvaret. To dumme bommer ødela helhetsinntrykket offensivt.

Linn Kristin Riegelhuth - 8
8 mål
9 skudd

Plutselig sprudler Linka på landslaget. Er kald og venter til de gode mulighetene kommer. Skyter ikke på halvsjanser lenger. Har også fått et veldig trøkk i fintene sine begge veier, noe østerrikske forsvarsspillere fikk merke til gangs.

Vigdis Hårsaker - 4
2 mål
6 skudd
2 tekniske feil

Virker nonchalant i stilen og mot Østerrike var det ikke bare i stilen. Noen dumme feil og håpløse bomskudd. Men er god defensivt og gjør en del på egenhånd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere