RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: GORM KALLESTAD (SCANPIX)

Slik spilte Norge

Sist oppdatert:
Flere av de norske jentene får 8 og 9 etter kveldens semifinale. Se hele spillerbørsen her!

Terese Pedersen – 8
5 redninger
9 skudd

Kommer inn mot slutten av kampen og spiller en avgjørende rolle for at Norge vinner. Redder fem av tyskernes sju siste skudd på mål.

Katrine Lunde Haraldsen – 4
12 redninger
40 skudd

Fikk aldri tak på tyskernes skyttere og spilte sin svakeste kamp i VM. Kunne kanskje fått en pause tidligere i kampen og kommet tilbake og stengt målet. Revansjesugen til finalen.

Anette Hovind Johansen – 6
Spiller stort sett forsvar og gjorde det bra. Spilte også klokt de gangene hun fikk sjansen i angrep. Unngikk dermed unødvendige tekniske feil.

Katja Nyberg – 8
5 mål
10 skudd
3 tekniske feil

Glipper i perioder i forsvar, men du verden så god hun er når kampen skal avgjøres. Har en håndballhjerne som få andre matcher. Av og til blir det til og med for genialt for lagvenninnene.

Gøril Snorroeggen – 8
7 mål
11 skudd
1 teknisk feil

For en spiller hun kommer til å bli. Spiller sitt første VM og er i ferd med å bli en av Norges viktigste spillere. Angrepsspillet gikk helt i stå uten henne på banen.

Else-Marthe Sørlie Lybekk – 9
8 mål
9 skudd
1 teknisk feil

Egentlig skulle hun stått med en perfekt statistikk. Den tekniske feilen var en håpløs dommeravgjørelse og bomskuddet kom fra ti meter da ingen andre vågde å skyte. Tieren glipper på en - til henne å være - svak forsvarskamp.

Tonje Nøstvold –
Kom aldri på banen.

Karoline Dyhre Breivang – 4
3 tekniske feil

Fikk det ikke til å stemme i forsvar mot Nadine Krause og angrepsmessig var hun langt unna nivået på kampen. Tok seg etter hvert sammen defensivt. Men kan bedre.

Gro Hammerseng – 5
3 mål
5 skudd
4 tekniske feil

Åpnet strålende. Var regissør og scoret på sine tre første skudd. Men så gikk hun plutselig tom. Hun klarte ikke å løse det offensive tyske forsvaret. En svak semifinale, lover bra for finalen for kapteinen.

Kari Mette Johansen – 8
4 mål
5 skudd

Da Norge lå under og alt så ut til å rakne, tok Kari Mette ansvar. Hun scoret fire mål på rad og snudde kampen nesten på egenhånd. Det var heller ikke mye Tyskland skapte på hennes side i forsvar.

Marit Malm Frafjord – 3
1 mål
3 skudd

Ikke på nett forsvarsmessig og ble straffet med utvisning for dårlig fotarbeid. Offensivt er det for dårlig med mål på ett av tre skudd fra linjeposisjon.

Linn Kristin Riegelhuth – 4
0 mål
1 skudd

Fikk veldig lite tillit. Bommet på det ene skuddet hun rakk å fyre av. Burde kanskje fått prøve seg i andre omgang da Norges høyreside lå død og ingenting fungerte i angrep.

Vigdis Hårsaker – 6
3 mål
3 skudd

Så ut til å gå mot en ny god kamp mot Tyskland. Scoret tre fine mål før pause. Men så sluttet Norge helt å bruke høyresiden og hun forsvant ut av kampen.

Ragnhild Aamodt - 5
1 mål
2 skudd

Led under å få lite å jobbe med ute på høyrevingen. Hadde litt trøbbel defensivt i første omgang. Kontrer inn det viktige 31-29-målet fire minutter før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere