RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania kan ha tapt på forhånd

Sist oppdatert:
Spania kan være ute av gullkampen i VM allerede før kampen mot Norge starter. De er avhengige av resultatet i møtet mellom Kroatia og Serbia og Montenegro.

Spania og Norge kjemper begge for en plass i semifinalen i VM. Men for spanjolenes del kan kampen være over før den er begynt. Hvis Kroatia spiller uavgjort mot Serbia og Montenegro i kampen som starter klokken 18.15, hjelper det ikke spanjolene om de slår Norge. De ryker uansett ut på grunn av innbyrdes oppgjør.

Norges landslagstrener Gunnar Pettersen håper faktisk at Spania fortsatt har en mulighet til å nå semifinalen når kampen starter klokken 20.15.

- De har demonstrert at de ikke er i stand til å takle press, forklarer Pettersen. Det samme konstaterte Frode Kyvåg overfor TV 2 Nettavisen onsdag.

Norge er ikke avhengig av resultatet i kampen mellom Kroatia og Serbia og Montenegro. Med seier vil Pettersen & Co har sju poeng. Blir det en vinner i den andre kampen, får det laget åtte poeng og dermed tar Norge andreplassen.

Spiller Kroatia og Serbia og Montenegro uavgjort, vil Norge med seier over Spania går videre på innbyrdes oppgjør (Norge, Kroatia og Serbia vil ha like mange poeng, Kroatia ryker på innbyrdes oppgjør).

Hvis Norge spiller uavgjort, er vi avhengig av at Serbia på forhånd har slått Kroatia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere