RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania skjelver

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Den spanske stjernen Iker Romero er ikke overrasket over de norske fremgangene i VM. Og innrømmer at han frykter våre fantastiske gutter.

Spania hadde tur som reddet ett poeng mot Serbia og Montenegro. Det var også flaks for Norge, som ville hatt adskillig mindre muligheter til å ta seg til semifinale dersom Spania allerede var ute.

Fire lag med mulighet
Nå er det sånn at Norge og Spania trolig gjør opp om en plass i semifinalene innbyrdes.

- Fire lag kan gå videre til semifinale og det er bra. For nå kan ikke Kroatia og Serbia og Montenegro styre det, sier Spanias stjernespiller, Iker Romero.

Spanjolene frykter at Serbia og Montenegro og Kroatia skal spille uavgjort slik at Spania er ute av mesterskapet. Da er det bare norsk seier som kan forhindre at de to tidligere jugoslaviske statene skal gå til semifinaler.

- Alle skjønner at hvis Kroatia og Serbia og Montenegro spiller uavgjort, så vil Norge gå til semifinalen, sier han.

Da vil i så fall regjerende verdens- og olympisk mester, Kroatia, være ute av VM.

Ikke overrasket over Norge
Romero er ikke overrasket over at Norge er med i kampen om en plass i semfinalene.

- For den vanlige mann er Norge den store overraskelsen i VM, men vi som kjenner Norge vet at dere har et veldig sterkt lag, sier han.

Landslagssjef Gunnar Pettersen har uttalt at han synes Spania har VMs beste lag. Der er ikke Barcelona-spilleren helt enig.

- Jeg synes vi har et veldig godt lag, men jeg vil ikke si at vi er det beste. I øyeblikket er det Kroatia som er regjerende mestere. Vi har ikke vunnet noe, sier Romero.

- Det blir vanskelig
Han frykter i første rekke det norske forsvaret. Han tror heller ikke nøkkelen for Spania ligger i å stoppe Kristian Kjelling, som bøtter inn mål i den spanske ligaen.

- Vi må stoppe Kjelling, stoppe Hagen, stoppe hele laget. For i en kamp scorer Kjelling ti mål, men mot Kroatia så var det Hagen som scoret mange. Det blir veldig vanskelig, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere