*Nettavisen* Sport.

Startet prosjekt «Stinn brakke»

Foto: Morten Holm / SCANPIX

Larvik lover fullsatt hall og stor stemning når Kometal Skopje kommer på besøk på søndag. Men det er tvilsomt om det vil skremme makedonerne.

19.03.04 06:32

Larvik har all grunn til å være fornøyd med resultatet fra bortemøtet med Kometal Skopje. Tre mål bak etter utekampen pleier å være et godt utgangspunkt i internasjonal håndball.

- Vi registrerer at makedonerne har vært gode borte. At vi bare tapte med tre mål borte betyr ikke at vi automatisk er videre. Det betyr ikke at vi vinner med ti mål hjemme. Det regnestykket er ikke så enkelt, sier administrativ leder i Larvik, Tor Odvar Moen, til TV 2 Nettavisen.

Håndballfeber
Nå satser Larvik på å fylle Bergslihallen til randen og skape skikkelig håndballstemning på søndag.

- Vi har satt i gang prosjekt «Stinn brakke» og vi merker at det er interesse utenfor bygrensene også. Det er blitt bestilt en rekke billetter. Det snakkes håndball over hele byen. Ole (Gustav Gjekstad) var innom noen offentlige kontorer i dag og måtte snakke litt om kampen for hver fjerde meter han gikk, forteller Moen.

Håpet er å få mellom 1800 og 1900 tilskuere i hallen, mer er det ikke plass til. Larvik lokker med gratis mat og musikk utenfor hallen.

- Vi starter oppkjøringen klokken 14 og har sikret oss med telt dersom det blir regn, forteller han.

Skremmer ikke Kometal Skopje
Men til tross for en full Bergslihall med jublende nordmenn, klarer de neppe å skremme Kometal Skopje-spillerne.

- De er vant med litt lyd i hallen. Da de var her for to år siden var de kjempefornøyde med stemningen. De synes det hadde vært rolig og behagelig. Vi synes det hadde vært kjempestemning og skikkelig trøkk den dagen, ler Moen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.