RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk 2. omgang av Gjerpen

Gjerpen lå under med hele åtte mål i cupvinnercupens semifinale, men leverte en sterk 2. omgang. Utgangspunktet til returoppgjøret er imidlertid ikke av de beste.

Gjerpen tapte til slutt 24-28 for ZRK Buducnost Monet i Skienshallen lørdag ettermiddag, etter at bortelaget ledet med hele åtte mål midtveis i oppgjøret. Gjerpen-jentene ga seg imidlertid ikke uten kamp, og var på et tidspunkt bare to mål bak. Men mot slutten røynet det litt mer på igjen, og det endte med firemålstap til slutt.

De færreste hadde levnet Gjerpen det helt store håpet på forhånd, og returoppgjøret i Ungarn blir ventelig en tøff oppgave for laget fra Skien. De tar uansett med seg den sterke innsatsen de la for grunn i 2. omgang da det hadde vært enkelt å gi opp.

Kampen begynte bra for Gjerpen. De tok en rask 2-0-ledelse, men de ungarske jentene kom raskt inn i kampen igjen. Etter ti spilte minutter dro de i fra, og de så seg aldri tilbake. Ti minutter senere var ledelsen på seks mål, og til pause sto det 9-17 på resultattavlen.

Ti minutter ut i 2. omgang begynte perioden som var så god for Gjerpen-jentene. De gikk fra 12-20 til 20-22 i løpet av 11 minutter, og da fant antakelig det ungarske laget ut at nok var nok. De tok over initiativet i kampen igjen, og kontrollerte inn.

Returoppgjøret går neste helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere