RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjerneduo fortsetter i Ungarn

Norge og Heidi Løke og keeper Katrine Lunde Haraldsen sikrer TV2 rekordtall.
Norge og Heidi Løke og keeper Katrine Lunde Haraldsen sikrer TV2 rekordtall. Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Heidi Løke og Keeper-Katrine signerte millionkontrakter.

Heidi Løke og Katrine Lunde Haraldsen har bestemt seg for å fortsette i ungarske Györ. VG skriver at de to spillerne allerede har signert nye kontrakter.

Foreløpig ønsker verken Løke eller Lunde Haraldsen å kommentere denne saken, men det er ventet at den ungarske klubben kommer til å offentliggjøre nyheten en av de nærmeste dagene.

Løke har vært i Györ siden 2011 og plusser på med to nye år. I følge VG har hun hatt en årslønn på nærmere 900.000 kroner i den ungarske klubben, men det blir hevdet at hun nå kommer til å få en lønnsøkning på et par hundre tusen.

Lunde Haraldsen kom til Ungarn i 2010, og nå tyder mye på at de plusser på med to nye år i Ungarn.

- Jeg kan ikke si vi er skuffet, for vi vet vi ikke kan konkurrere med Györ på betingelser. Hvis vi ikke hadde holdt på vår lønnsprofil, hadde vi for lengst måtte fristilt kontraktene og lagt ned virksomheten, sier Ole Gustav Gjekstad, trener og sportssjef i Larvik.

Den norske klubben har også vært på jakt etter de to norske stjernespillerne, men innser at kampen mot ungarerne er tapt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere