*Nettavisen* Sport.

Stor interesse for Kjelling

Storklubbene står i kø for å sikre seg Kristian Kjelling. Selv håper han å finne en ny klubb før EM.

04.01.06 07:43

Tyske Kiel har lenge vært interessert i Kristian Kjelling, og i fjor var de i samtaler med Ademar León om en overgang for nordmannen. Den gangen strandet overgangen på overgangssummen.

Toppscorer i Spania
Til sommeren er Kjelling kontraktsløs og kan gå til den klubben han vil. Men nå er det mer tvilsomt om det blir Tyskland på 25-åringen.

Kjelling er toppscorer i den spanske ligaen med 109 mål på 15 kamper, og det har ikke gått upåaktet hen blant de største klubbene i Spania. Nå vil både Barcelona og Portland San Antonio gjøre sitt for at han skal bli i den spanske ligaen.

- Det heller mot at jeg blir i Spania, innrømmer han overfor VG.

Tenker ikke på penger
Det eneste som er helt klart er at han flytter fra León. Og han håper å få tatt en avgjørelse før EM i Sveits.

- De økonomiske tilbudene er på plass. De er greie, men det er ikke penger jeg tenker mest på nå. Klubbvalget kommer an på hvor god kontakt jeg får med trenerne, og hvem de har fra før i min posisjon på banen, sier han.

I Barcelona spiller den franske veteranen Jerome Fernandez og spanske Lars Krogh Jeppesen i Kjellings posisjon, men rykter går på at dansken er på vei til Tyskland. I Portland San Antonio må han kjempe med danskene Lasse Boesen og Lars Jørgensen, og Demetrio Lozano om plassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag