RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortalent ønsket i Barcelona

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Men Fyllingen-trener Anders Fältnäs håper at Harald Reinkind (18) blir i flere sesonger.

Serielederen i den spanske håndballigaen har henvendt seg til FyllingenBergen om Reinkind. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, og spanjolene vil hente ham før neste sesong.

– Det er helt utrolig å få en slik henvendelse fra en slik storklubb. Det er virkelig en fjær i hatten, sier Reinkind til Bergensavisen.

Stortalentet som knapt hadde spilletid i eliteserien før denne sesongen går siste året på Tertnes Toppidrettsgymnas, og har kontrakt med de gulkledde ut denne sesongen.

– Det er vanskelig å si nei når Barcelona henvender seg. Jeg satser på at det ordner seg slik at jeg kan reise ned der ganske snart å trene noen dager med dem, forteller 18-åringen.

Barcelona topper tabellen foran Ciudad Real, laget som FyllingenBergen møtte i Mesterligaen sist sesong. Da fikk Reinkind mye spilletid og skryt for innsatsen, og det var trolig der at Barcelona la merke til ham.

Fyllingen-trener Anders Fältnäs håper at talentet blir værende i Bergen.

– Klart vi ønsker at han blir her i noen sesonger til. Nå får Harald dra ned der å se hvordan det er, men han vet godt at vi gjerne vil beholde ham, sier Fältnäs.

Reinkind er også ønsket av Drammen foran neste sesong. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere