RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Suksesstrener overtar Haslum

Sist oppdatert:
For ett år siden ble han kåret til årets trener i Sverige. Nå overtar han Haslums herrelag.

Jan Karlsson ble årets trener i svensk eliteserie for ett år siden. Nå overtar han Haslums håndballherrer, skriver Asker og Bærum Budstikke.

Sluttspillsmesteren har lenge jobbet med å finne en erstatning for avtroppende Pål Oldrup Jensen. Men fredag kveld ble det klart at Jan " Proppen" Karlsson overtar i Haslum.

Karlsson er 48 år og har vært topptrener i svensk håndball gjennom mange år. Blant annet har han vært trener i IFK Skøvde i 11 år.

- Han begynte sin trenerkarriere med stor suksess for Skøvde sitt juniorlag med tre gull og tre sølv i svenske mesterskap. I perioden 1997-2000 var han heltidsansatt hovedtrener for IFK Skøvde sitt Eliteserielag, forteller Haslums daglige elder Paul Kr. Thoresen til Budstikka.

Deretter dro Karlsson til Ystad, også det i svensk eliteserie. Her ble han av spillerne, gjennom det svenske håndballmagasinet, kåret til årets trener i svensk eliteserie sesongen 2003/04.

Karlsson er i ferd med å gjennomføre den høyeste trenerutdannelsen i Europa - 2-årig "Master Coach-utdannelse", som gir europeisk trenerlisens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere