Sulland mister EM

SKADET: Linn Jørum Sulland har fått påvist brudd i foten.

SKADET: Linn Jørum Sulland har fått påvist brudd i foten. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Linn Jørum Sulland fikk påvist brudd i foten etter oppvarming på trening.

30.11.14 14:06

Linn Jørum Sulland kom med i EM-troppen til Thorir Hergeirsson i siste liten. Nå må hun stå over EM likevel, etter å ha fått påvist brudd i foten.

- Linn har et brudd i et fotbein, og er dessverre ikke aktuell for spill i EM. Skaden oppstod i forbindelse med fredagens kamp mot Frankrike i Larvik. Behandlingen fremover blir avlastning og alternativ trening. Normalt tilheles slike brudd på mellom fire og seks uker, sier Håndballjentenes lege, Anne Froholdt i en pressemelding.

Les også: Nettavisen møtte Linn Jørum Sulland i Det Store Intervjuet

Hergeirsson er lei seg for at Sulland nå mister mesterskapet. Han bekrefter også at Team Esbjergs Ida Bjørndalen Karlsson blir hennes erstatter. Hun kommer rett inn i troppen.

- Vi er leie oss på Linns vegne. Dette var kjedelig nå som hun endelig var på god vei tilbake. Når slikt skjer må vi imidlertid ta grep og finne en god erstatter, så vi ønsker Ida velkommen i troppen og god bedring til Linn. Vi håper å se henne tilbake på banen igjen på nyåret, sier Thorir Hergeirsson.

Sulland selv synes det er kjedelig å miste EM. Nå skal hun heie på EM-jentene foran tv-skjermen.

- Jeg er naturligvis veldig skuffet, men er innstilt på å komme sterkt tilbake. Dette var maksimalt dårlig timing. Skaden oppstod under oppvarming da jeg tok sats før et skudd. Jeg kjente at noe skjedde, men trodde ikke det var alvorlig. Nå skal jeg følge jentene hjemmefra, og håper at de gjør det bra i EM, sier Linn Jørum Sulland.

Nettavisen kommer tilbake med mer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag