RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sulland reddet Larvik

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
Sist oppdatert:
Da en meget frisk tysk keeper skapte trøbbel for Larvik, tok Linn Jørum Sulland ansvar.

LEIPZIG - LARVIK 20-23:

Larvik tok seg i januar videre til mellomspillet i Mesterligaen, for første gang i klubbens historie. I første kamp skulle de spille mot laget som slo ut Byåsen.

Leipzig på bortebane ble for tøft for trønderne, men Larvik skulle vise at de har ambisjoner i årets Mesterliga.

For etter at Leipzig kjørte på fra start og tok en tidlig ledelse 3-1, ble det etter hvert en meget jevn kamp. For Larvik lyktes å ta ledelsen til pause 11-10, men det var langt fra avgjort.

Heller ikke da Larvik startet andreomgangen der de slapp i første, med å nekte Leipzig mål, lyktes det norske mesterlaget å trygge seieren. For tyskerne nektet å gi seg, og anført av en strålende målvakt i Katja Schülke maktet de å nærme seg nordmennene.

Men da kampen skulle avgjøres viste Larvik mental styrke. For Lene Rantala vartet opp med flere redninger, samtidig som Larvik fikk de målene de trengte. Et halvt minutt før slutt hadde Leipzig muligheten til å skaffe seg et uavgjortresultat, men i stedet for nervepirrende sluttsekunder reddet Rantala og Linn Jørum Sulland scoret på straffe. Dermed kunne Larvik juble for en ytterst viktig seier og en god start på hovedrunden i Mesterligaen.

Neste oppgjør for Larvik i Mesterligaen er mot ungarske Györ hjemme i Larvik om en uke. Ungarerne vant sin første kamp i hovedrunden mot Krim, 25-23 på hjemmebane.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere